svētdiena, 2012. gada 18. marts

Divi lieliski T-krekli

Sestdien, kad tik jauki spīdēja saulīte, bet sportot ne vairs (nav ne sniega, ne ledus) ne vēl (skriet, braukt ar velo, skritulenēm - par daudz dubļains) nevarēja, devāmies pastaigā pa centra auduma veikaliem.... Beidzās kā tai flīžu reklamā - apbrauc visu Rīgu, bet vienalga nopirki pie mums... tā arī mums sanāca, izstaigājam centra audumu veikalus, bet beigās vienīgais audums, kurš uzrunāja - bija piemājas Abakhanā.
Tas bija lielisks trikotāžas audums, kas man likās piemērots kādam T-kreklam.
Tā kā pati nebiju pārliecināta cik daudz auduma vajag vienam vīriešu M izmēra T-kreklam, tad paļāvos uz pārdevēju ieteikuma ņemt 1.60m... padomāju, ka 1.60-1.70 ir vīriešu kreklam ar garajām rokām un nolēmu - 1.50m vajadzētu pietikt.
Tā nu svētdienas rītā ķēros klāt un rezultātā no 1.40 x 1.50m sanāca tieši 2 T-krekli un bez nekādas stiķēšanas. Tā kā esiet pašas gudras un pārāk nepaļaujieties uz pārdevējām ;)
Tādi nu ļoti stilīgi un zolīdi T-krekli sanāca, kurus var uzvilkt ne tikai ar šortiem, bet pat ar džinsām un žaketi ;) Mīļajam arī patika un redzot cik ātri var uzšūt, nolēma biežāk kopīgi staigāt pa audumu veikaliem..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru